Fagersanna IF
  1982

NÅGRA RADER OM FOTBOLLSÅRET 1982

Fotbollsåret som gått, har varit, på både gott och ont. (mest gott) Det började med en, något skral insats i inomhuscupen i Stenstorp. Den följdes upp med en riktig fullträff i vår egen inomhuscup i Tibro. Man kunde redan då skönja en härlig klubb och kampkänsla. Inte minst i finalen mot Hörnebo.
När väl vintern börjat släppa och träningsmatcherna började fanns en delvis ny laguppställning bland seniorlagen.
Snart märktes vilka fina killar vi hade fått. Detta faktum plus det egna, materialet gjorde att konkurrensen blev hård om platserna i A-laget. Matcherna gick också väldigt bra. (kanske för bra)
Nästa, steg var träningslägret nere i Skåne. Det var något av en höjdpunkt under säsongen. Allt helt pertekt.
 
När seriesäsongen väl började kom en viss reaktion. Vi spände oss och kom in fel i matcherna. Vändningen kom 17 maj mot Arbeiarna hemma. Från detta datum spelade vi hela 13 matcher i svit utan förlust. Säsongens sista seriematcher var av sämre sort. Som en sista piff på fotbolls­säsongen för A-laget var en seger i Hjo domarklubbs fotbollscup.
Jag har sparat det bästa till sist. Vårt B-lag vann reservlagsserien efter att ha varit i serieledning nästan hela året. Verkligen starkt gjort.
Avslutningavis vill jag tacka alla som lagt ner ett stort arbete för oss den gångna säsongen och önska ett framgångsrikt 1993
Thomas Lagerin (tränare)

Här finns lite länkar till vad som hänt under året, , mer kommer

A-laget B-laget Damlaget Juniorlaget  Veteranlaget
Trän.stat. A-B-Jun     Sparbankscupvinst  Domarcuptriumf