Hammarby vann cupen för 4:e gången


Hammarbys spelare: Mv. Kevin Angleborn, Ivo Öjhage, John White, Sal Jobarteh, Patric Ronnerstam, Sebastian Calinescu, Mathias Modin, Isac Liljeqvist-Fikri, Eric Uskali, Philip Sparrdal-Mantilla
Saxat ur vår hemsidas gästbok

Ledare,spelare och medresta föräldrar för Holmalunds P93or vill tacka för den jättefina fotbollsfesten dvs Hantverkscupen.
Hela arrangemanget var superbra från början till slut. Synd att det tog slut. Ett extra tack till våra goa lagvärdar Pia och Helen.
Tommy Törnqvist / Holmalund

Alla vi spelare, ledare och föräldrar i Hammarby IF P-93:1 vill passa på att rikta ett varmt tack till den fina värdföreningen Fagersanna IF för ett otroligt själsfyllt arrangemang med både dess syfte och härliga människor kring Hantverkscupen. Ett extra varmt tack till våra unga lagvärdar Christian och Micke som för alltid vunnit våra spelares tycke och hjärtan med sin goa och öppna stil. TACK!
Mats Ronnstam / Hammarby IF.

Ja då var vi då tillbaka på Onsalahalvön, o ser tillbaka på denna underbara helg med fotbollsminnen som blir svårslagna i framtiden.
Vill gratulera Fagersanna IF att med ett sånt engagemang o hjärta genomfört detta evenemang som Hantverkscupen.
Våra killar , som somnade snabbt i bilen påväg hem, har som dom sa, haft jätteroligt. Vi ledare, som är vana att ta hand om allt under cuper vi deltagit i, har haft rena semestern. Detta med lagvärdar är en kanonidé.
Vill önska er alla en fortsatt trevlig sommar och Onsala kommer tillbaka med glädje nästa år.
Onsala BK, gm Lars Elfvorn