Fotbollens dag den 28 juni

11 matcher spelades av FIF:s ungdomslag under lördagen. Det började i sol och slutade i åska och regn.

Det spelades många trevliga matcher, där resultaten inte var det viktiga.

Tyvärr kunde inte redaktörn vara med på alla matcher, men fick i efterhand veta att juniorlaget gjorde en riktig kanonmatch, med ett härligt passningsspel. Segersiffrorna skrevs till 3-2 mot N:a Fågelås, där en fenomenal målvakt höll siffrorna nere.

Senare på kvällen blev det årsfest på Ransgården, det blev en lyckad tillställning trots att deltagarantalet inte var som väntat.

Kvällen började med mat, sedan lite plojprisutdelning på begäran av Rune Rallarsving. Jordgubbar och glass, sedan sångtävling där tre lag tävlade.

Där kan konstateras att vår ordförande som enväldig domare hade lite svårt att hålla i tävlingen. Men kul var det. Busen, Anki och Blixten var några som dominerade.

Sen var det dags för dansen till Covertones, det började lite trevande, men efterhand stegrades pulsen. Till slut ville ingen gå hem, ett antal extranummer spelades, men till slut klipptes strömmen.

Tilläggas kan att undertecknad tyckte att Covertones var riktigt bra, det spelades till och med Blues, vilket inte är så vanligt på såna här tillställningar. Staten och Kapitalet, och ett stonesmedley var andra höjdpunkter. Plus givetvis Busens och Stefan L:s bugguppvisning.        / Postis


Fagersannas 8 åringar mötte Tibro AIK, på fotbollens dag, här verkar det som om bollen kommit bort.