Visst finns det engagemang kring
Fagersanna IF !!

 

Då var säsongen igång på allvar! Planerna blir grönare för var dag, kortbyxorna åker på och Fagervi fylls av aktivitet.

Ett Fagervi som i år har nya nät runt planerna, nya bollar att träna med, nya bollplank och ytterligare några förbättringar. Förutsättningarna för alla aktiva är i år de bästa någonsin och det känns kul och inspirerande att komma igång på allvar. Det är nu vi skall njuta och ha kul med vår verksamhet.

Jag har under vintern och tidiga våren upplevt ett fantastiskt intresse att engagera sig i FIF´s verksamhet. De möten vi genomfört, kick-off för ledamöter, kick-off för tränare, föräldramöte, seniorträff har det varit bra uppslutning runt.

Ledare har deltagit i utbildningar och seminarier i en utsträckning som tidigare inte skett. Till alla er ledare och tränare vill jag rikta ett stort tack!! Hoppas ni nu tar er tid och upplever vilken bra verksamhet ni är med och bygger upp för människorna i vår bygd. Ni spelar en avgörande roll för detta.

En viktig del i vår ekonomiska verklighet för att kunna genomföra det vi nu gör, är våra sponsorer. De står för ca 10% av alla inkomster vi har i föreningen. Utan dem skulle vi vara tvungna att avstå från många bra projekt som vi nu genomför. Har ni chansen att stötta dem på något sätt, gör det.

Om ni träffar dem, låt dem få ett tack för hjälpen i sitt stöd för vår förening. Det är de värda!

Och låt oss nu njuta av fotbollssäsongen!

Stefan Lundberg

Ordförande

Huvudsponsorer

Lundbergs Möbler AB
• Intersport Skövde
• Tibro-Bädden
Formfanér
• KL Livs
• Fagersanna Taxi
Bilomarin Mölltorp

(Matchsponsor FIF - IFK Skövde 2003-08-28)