Vildmarksdagen

Lördagen den 12 april matchade in FIF, helgen ägnades istället åt lite tuffare sporter och träning. Det har tränats fredag-lördag, med avbrott för individuella och gemensamma samtal. Snack om målsättning m.m.

Lördagen "vildmarksdag" gick upp i Björkhultsskogen en slinga på ungefär 8 km. med avbrott för kontroller där det tävlades i Äggkastning, Ölhävning (givetvis lättöl och i avskräckande syfte), yxkastning, stövelkastning och slutligen luftpistolskytte.

Eftersom kamratskap är en av ledstjärnorna i FIF, applåderades det och utropades enbart uppmuntrande tillrop och absolut inga hånskratt eller nedlåtande kommentarer vid misslyckanden förekom.

När gänget slutligen kom tillbaks till Fagervi, bjöd dagens kockar "Staren" och Micke K. på en härlig gryta och pastafjärilar. Efter käk och prisutdelning, plockades kortlekar fram och Snofs spelandet började.

Tränar-Mattias håller tungan rätt i mun och siktar, tyvärr har Mattias som de flesta svårt att få yxan att fastna i väggen.

Niclas Harnesk anlägger för ett perfekt skott, men vad hjälpte det han missade tavlan ändå

Torbjörn Ljungqvist fångar elegant ett ägg, inför Bustads och Fredrik Gustavssons imponerade blickar

Marko Nurkkala offrar sig för laget, men det lyckas inte

Micke Ingvarsson har just kastat stöveln, men av sin egen, Mats, AJ:s och Markos huvudvridning, for tydligen stöveln åt fel håll