Inget Åshöjden men....


Läst böckerna om Åshöjden?

Då vet ni vad jag menar. FIF skulle behöva en Bagarn Olsson. En rutinerad gubbe längst bak på mitten som styr och ställer. Som sopar upp och fördelar. En kille som håller ihop och som har idéer. Även vid sidan om.

Tja, drömma kan man ju alltid. Det är tillåtet. FIF skulle även behöva en Hitte-Joel i målet och en Edward på topp. En lång drasut som är teknisk och bra på huvudet.
Men var hittar man såna lirare?

Engagemang

Att Mattias, tränaren, gör vad han kan är fullt klart. Att vara spelande tränare är säkert inte det enklaste. Inte ens i div. IV. Vi som står eller sitter vid sidan om har lösningar på det mesta. Så har det alltid varit och så ska det alltid vara. Vi engagerar oss och vill att det ska gå bra för FIF. Och vi respekterar i grund och botten det vi får se på Fagervi.

Att Kent, Benke, Olle och gänget gastar och tycker till så det hörs, ja det ingår i det hela. Ty vad vore väl en hemmamatch på Fagervi utan gapiga hemma supporters? Platt intet! Och en paus utan varmkorv skulle också kännas tämligen tråkigt.

När detta skrivs har vårt kära FIF målvaktsproblem. Men laget har 25 poäng och fler ska det bli.

Det är tåga i grabbarna och dom jobbar efter bästa förmåga. Snart är det slut på de höga, långa bollarna. Snart kommer kortpassningsspel och säkra avslut.

Men som sagt, det saknas en Bagarn, en Hitte-Joel och en Edward. Man kan inte få allt, men man kan drömma.

Nästa år vinner vi serien. Med eller utan Bagarn.

Rolf "Rållo" Ahlrik