Klara och Jimmy i All-Star match

Klara Ohlsson och Jimmy Ingvarsson, var den 24 augusti på All-Starmatch där Västergötlands 32 bästa 14-åringar var uttagna.
Klara spelade mittback i ena laget och skötte sig bra, även om laget förlorade en tuff match med 1-2.

Två som varit i Västgötalaget
Fagersanna har tidigare haft två spelare, som tagit sig ända fram till de 16, som får delta i "Halmstadslägret" = Västgötalaget.

Bägge tjejer, först Marie Sjöberg, målvakt i slutet på 80-talet. Hon hade faktiskt anbud från lag högt upp i seriesystemet, men satsade tyvärr inte så hårt på fotbollen.

Sen Anna Lagerin i mitten på 90-talet, en tjej som jag hade äran att vara ledare för under 10 år (stackars tjej). Hon spelade sedan i N:a Fågelås i några år (div. 2), men har nu slutat. Borde kanske vara något för ett nytt damlag i Fagersanna.

Kämpa på
Till sist kan jag ge ett råd till alla fotbollstjejer och killar, jobba på, det är möjligt att lyckas, även om man kommer från lilla Fagersanna.

Kina
Ett bevis på detta är att samma dag som kortet ovan togs, kom ett kort från Kina. Med hälsning från min dotter Elin, som är där med sitt handbollslag Stockholms-Polisen och spelar en turnering i Peking.

Dagbok finns att läsa på deras hemsida. Här är länken
Polisens Pekingbesök (Elin)

Hon var också med hit (som Klara o Jimmy) plus nästa steg i fotboll, innan hon satsade på handboll.
Där hon gick via Västgötalag, juniorlandslag till Elitserien.

Vem blir först i Allsvenskan i fotboll?
Eller har vi haft någon redan?

Ingemar (Postis) Berg