Seriematcher 2006

10/6  Tymer-FIF F-12    2-1
Kalasväder igen och vi började jättebra och SPELADE verkligen fotboll. Vi tog ledningen efter 20min med ett mycket vasst avslut av Amanda W (volley) +ett snyggt inlägg av Kajsa. I andra halvlek var vi inte riktigt med i 5min (det räcker för att motståndarna skall göra ett par mål) där tappade vi matchen. Roligt när vi kan passa till varandra så att motståndarna får jaga efter bollen precis som när vi tränar. Hela laget ger jag beröm, ett extra+ till Madelene när hon spelade högerback, hon stängde kanten helt. Tränarn B. Borg

4/6 IFK Tidaholm - FIF  2-2
I kanonväder mötte vi Tidaholm borta. Matchen började i ett högt tempo och vi tog ledningen efter 7min där Jonna fick fram tån efter att ha satt press på deras målvakt (mycket bra att fullfölja hela vägen) en hederlig tåfjutt 1-0 till FIF. 2-1målet kom efter en individuell bra prestation av Lina…bra gjort .Sammantaget sett över hela matchen så var 2-2 rättvist. Bra kämpat Tränarn  B. Borg

Hörnebo SK - FIF   8-1
Mål: Amanda Waltersson
Åkte till Hörnebo med spända tjejer, för dom hade pratat med motståndarna i flera veckor innan att vi skulle få stryk med sisådär 20-0.Matchen började med ett bra tryck mot vårat mål men vi höll stången pga ett enormt kämpande. Vårat första anfall kom efter ca:5 min efter en snygg brytning av Sanna som spela upp bollen på kanten där Amanda W följde med bollen mot straffområdet och sköt en snygg bredsida förbi deras målvakt.1-0 till FAGERSANNA. Hörnebo troligtvis lite chockade….Efter 22min orkade vi inte stå emot längre för då kvitterade Hörnebo. KONDITION heter nåt, som vi måste öva på
Sträck på er tjejer, ni gjorde en strålande match fast vi förlorade med 8-1./tränaren B. Borg

7/5 FIF  - Våmbs IF   2-1 (1-0)
I strålande väder mötte vi Våmb i vår första seriematch för säsongen. Alla tjejerna gjorde en storstilad insats och kämpade Jättebra. I början av matchen provade vi med att byta hela backlinjen samtidigt även kedjan likadant, fungerade jättebra. Jag såg även alla så kallade "tänk" när det gällde passningar som inte riktigt orkade fram till medspelaren…MYCKET BRA..
Jag vill inte lyfta fram nån enskild person i den här matchen för alla kämpade verkligen bra, men för att vara andra matchen i livet för Ludde och Sanna så spelade dom storartat. Jätteskoj att dom vill spela för FAGERSANNA IF.
Hoppas alla hade JÄTTEROLIGT. Det hade jag.
Tränare för F-12   B.Borg

FIF
stormar fram i ett av många anfall

Seriematcher 2005

Skultorp - FIF     3-5
I ett mycket dåligt väder samt plan lyckades vi vända underläge med 2-0 till vinst. Vi började matchen riktigt dåligt men i slutet av första halvlek kunde vi reducera till 1-2.
Nu hade vi kommit in i matchen och börjat bli varma. Vi använde varandra för att komma framåt och det gav resultat.
Vi gjorde två mål i början av andra halvlek så nu fick Skultorp fart på benen. De kvitterade men med vårat fina passninsspel avslutade vi matchen med att göra ytterligare två mål.
Mullsjö - FIF  5-1      25/5
Årets första förlust. Det var en svårspelad plan i andra halvlek då det regnade kraftigt. Det var också då som Mullsjö hade turen på sin sida. De sista 10 minuterna blev det hela 5 mål, ett till oss och resten till Mullsjö.
Alla kämpade och vi hade igen det bästa passninsspelet. Vi tyckte att Mullsjö var lite dåliga vinnare pga av att de sjöng vissa sånger. Lina konstaterade: Det är bra att förlora ibland, de flesta höll med.
FIF-Tidaholm  3-2      29/5
Trots en väldigt blåsig dag påverkades vi inte av det. Vi hade bra passningsspel. Alla kämpade och försökte hålla sina platser, (vi fick påminna lite).
Det syntes verkligen inte att nästan alla hade spelat i klassfotbollen på lördagen.
Vi var inte så många som spelade. Madde var inte med och Sandra blev skadad.
Fanny hade lite ont i knät, efter att hon fått på sig knäskyddet blev det fart på benen.
FIF-Skultorp  4-2
"Trots"  svarta tröjor vann vi mot Skultorp. Alla var riktigt taggade denna match. Vi hade ett bra passningsspel samt att vi vågade ta emot bollen då vi kunde.
Våra målvakter var jätte duktiga, de har bra blick för spelet. Alla får plus betyg för sina kämpatag.
Töreboda IK-FIF   1-1
12/5 Denna match var motståndet mycket bättre. Vi hade det lite jobbigt i början men ju mer matchen gick ju bättre blev vi. Båda målen kom i andra halvlek.
Det var Mimmi som fick göra det första målet i årets serie.  Passningsspelet fungerade bra och alla kämpade trots att man inte fick spela där man kanske helst ville.
Våra målvakter gjorde några riktigt fina räddningar.
Träningsmatcher 2005

FIF F12 2-Mölltorp/Brevik  20-0
30/4 spelade FIF:s F12 lag 2 en träningsmatch mot Mölltorp/Brevik. Fif vann med 20-0. Mölltorp/Breviks spelare hade många som inte spelat fotboll så länge samt att de flesta var födda -95.
De utförde matchen mycket bra, inga sura miner. Vi spelade mycket bra och hade framförallt ett bra passningsspel. Vi vågade ta emot bollen och sen passa eller driva bollen mot mål.
Bra jobbat tjejer. Alla tjejer skötte sig också bra på planen med tanke på den överlägsenhet det blev.

Några matcher 2004

FIF - Skultorps IF  4-1 (1-1)
Första halvlek var Skultorp det bättre laget, de tog ledningen i ett tidigt skede och vi hade svårt att få igång något bra spel. Vi lyckades dock kvittera i slutet av halvleken.
I andra halvlek började tjejerna kämpa riktigt ordentligt, trots att det var väldigt varmt. Vårt fina passningsspel fick vi ordning på och det gav resultat.

Moholms SK -  FIF    7-1
Moholm blev alldeles för svåra för oss. Dom hade några riktigt bra o stora spelare, Men vi kämpade och trots stora siffror tappade ingen humöret.
Vi hade lite otur (oflyt) framför deras mål, vi borde fått in några fler mål.

Jula BK - FIF  4-0
Ytterligare en kämpamatch från FIF. Tyvärr fick Jula utdelning på sina målchanser, medan vi hade otur att inte få bollen i mål. Jula gjorde 3 mål på dom sista fem minuterna i första halvlek.
I andra kom vi igen och borde fått något mål. Bra tjejer att ingen tappar humöret trots förlust.