Vi möte regnet i Vara tänkte att detta blir kul, men som tur var så slutade det i Uddevalla. Sen sken solen. Vi hade det gör bra i Kungshamn. Sol o bad Smögen bryggan, vm-fotboll Bland mycket annat vi gjorde.

FiF-Bovallstrand  6-0
Johan M 3, Markus  1, Viktor  1, Rasmus 1
Premiären gick som smort Malmlöf gör hattrick på 12 min. Sen är det klart, vi mal på och vinner enkelt.

FiF-Ytterby IS   0-0
Börjar med att Anton inte hittar sin ena lins på morgonen, så vi ställer Jonatan i målet han gör en kanon match och räddar oss, vi är stundtals utspelade men vi visar moral och står upp, kunde med lite tur avgjort på någon av våra chanser. Ytterby var riktigt bra!

FiF-Graabeins 7-0
Rasmus  3, Alle  2, Markus 1, Jesper  1
Vår första match mot internationellt motstånd (Norge) slutade med stora siffror, Anton lyckades få i sina nyanlända linser (tack Annicka) men glömde skorna så Jörgen fick sätta sig i bilen och hämta dom. Grabbarna malde på hela matchen en bra genomförd match, mot dåligt motstånd.

FiF-Balltorps FF  1-1
Cupens vinnare visade sig vara ett ruskigt bra lag. Spelade väldigt tufft, så efter tre riktigt fula grejer på tre minuter, så hamnade JW på läktaren, samma spelare borde fått två gula + ett rött på dom förseelserna.
Vi var kraftigt tillbaka pressade men lyckade hålla dom stången tills det var en min kvar då dom gör ett skitmål på hörna.
I andra halvlek lyckas vi lyfta spelet lite granna. Så  efter tio min så rensar Balltorp efter ett friläge Jesper nyper till på volley från 30-35m
Årets mål oj oj oj  Tummen bara vråla. En riktigt bra P14 match.

Vi hamnar på andra plats i gruppen bra jobbat killar

8:dels final
FiF-Förslöv/Grevie 3-1

Rasmus 2, Mårten  1
Tre mål på en kvart sen var det klart, den absolut bästa halvlek vi har gjort någonsin, allt stämde, rörligt få tillslag och tufft. Motståndarna gnällde när vi smällde på schysst givetvis, andra halvlek bevaka vi bara klar seger härligt.

Kvartsfinal
FiF- Bullaren 1-1 3-5 på straffar

Simon 2, Jonatan 1
Ut på straffar grymt. Efter att ha varit det klart bättre laget förlorar vi på straffar. det fattades lite spring i bena efter många tuffa matcher i värmen.

Vill passa på att tacka alla ungdomar för en härlig cup, härligt att se er uppföra er som ni gör. Henke o Baste tack för hjälpen med laget. Även stort tack till chaufförer, föräldrar som hejade på oss, detta måste vi göra om