30 mars Korsberga IF-FIF A Res. 1 - 0   DM
18 april Våmbs IF-FIF A Res. 2 - 0
21 april Stenstorps IF-FIF B Res. 1 - 3

2003.04.21 Stenstorps IF B-FIF B 1-3 (1-2)
Målgörare: Marko Nurkkala 2, Jimmie Eriksson

Kristian Jonsson har just spelat in bollen framför mål, men tyvärr blev det inget mål denna gång.

2003.04.18 Våmbs IF-FIF 2-0 (1-0)
Våmb vann med 2-0 i genrepet, inför seriepremiären nästa fredag mot Ekedalen. Ska man gå efter det gamla talesättet ett dåligt genrep, en bra premiär, så blir premiären mycket bra.

Magnus Lagerin försöker bryta, samtidigt som Olof får lite stryk.

Laget: Niclas Harnesk, Patrik Johansson, Per Eriksson, Fredrik Gustavsson, Martin Apell, Jonas  Ottosson, Olof Johansson, Martin Bustad, Mikael Andersson, Magnus Lagerin, Andreas Johansson, Martin Strandell, Mikael Ingvarsson, Daniel Eriksson, Edmond Shala,

2003.04.15 FIF-Stenstorps IF 1-2 (0-1)
Mål: Olof Johansson
Laget: Niclas Harnesk, Jocke Pettersson, Patrik Johansson, Per Eriksson, Fredrik Gustavsson, Jonas  Ottosson, Olof Johansson, Mikael Andersson, Magnus Lagerin, Andreas Johansson, Martin Hansson, Martin Strandell, Mikael Ingvarsson, Daniel Eriksson

2003.04.09 FIF-IFK Skövde  1-3 (0-2)

Magnus Lagerin målskytt mot IFK Skövde

Mål Magnus Lagerin
Fagersanna besegrades av ett kvickt Skövde. Spelmässigt var det jämt men Skövde var lite bättre på att utnyttja sina målchanser. Redan efter 5 minuter låg Fagersanna under med 2-0 och kunde inte resa sig efter detta. Alldeles för många misstag gjordes i hemmalaget för att man skall kunna slå ett lag som Skövde. Orsaken till misstagen låg mycket i den svårspelade planen. Enda glädjeämnet hos hemmalaget var Magnus Lagerins långskott som letade sig in i det högra krysset. Alla i Fagersanna kan bättre.

/Mats Karlsson

Laget: Niclas Harnesk, Martin Apell, Fredrik Gustavsson, Jonas  Ottosson, Olof Johansson, Mikael Andersson, Martin Bustad, Magnus Lagerin, Andreas Johansson, Patrik Johansson, Martin Hansson, Martin Strandell, Edmond Shala, Mikael Ingvarsson

2003.04.06  FIF B - Jula BK A    1-0
Fagersanna slog Jula med 1-0. Siffrorna var något i underkant och borde ha varit något större. Fif dominerade spelet och gav inte Jula någon chans. Bäst i Fagersanna var målvakten Nicklas Harnesk samt Martin Hansson i den nya positionen som libero. För övrigt får alla spelare godkänt för sina insatser.
Målskytt: Marko Nurkkala

Laget: Niclas Harnesk, Martin Hansson, Jocke Pettersson, Per Eriksson, Jimmie Eriksson, Johan Karlsson, Martin Strandell, Marko Nurkkala, Torbjörn Ljungqvist, Edmond Shala, Jimmy Ingvarsson, Markus Palm, Daniel Eriksson + någon till

2003.04.06
Tibro AIK-FIF    1-3  (0-3)

En av FIF:s dominerande spelare Olof Johansson på språng mot Tibromålet

Fagersanna slog återigen tillbaka Tibro. Denna gången var det i en träningsmatch som spelades på Vättersvallen i Brevik. Segersiffrorna skrevs till 3-1 efter 3-0 i halvlek. Fif var det klart bättre laget under de första 60 minuterarna sedan jämnade TAIK ut spelet något. Planens bäste spelare fanns i Fagersanna och det var målvakten Niklas Harnesk. Han spelade mycket stabilt och detta ger laget den trygghet som behövs i framförallt försvarsspelet. Extra plus ges också till liberon Patrik Johansson. I övrigt var inställningen bra hos Fagersannaspelarna. Positivt var även att de fasta situationerna som fungerade bättre än tidigare i år för Fagersanna.
Målskyttar: Mikael Andersson, Andreas Johannson, Mattias Sjölander.

Mattias instruerar spelarna inför andra halvlek

Laget: Niclas Harnesk, Martin Apell, Mats Hasselqvist, Fredrik Gustavsson, Jonas  Ottosson, Olof Johansson, Mikael Andersson, Martin Bustad, Magnus Lagerin, Mattias Sjölander, Andreas Johansson, Per Eriksson, Patrik Johansson Torbjörn Ljungqvist

2003.03.30
Korsberga IF-FIF  DM   1-0 (0-0)

Ett relativt ungt fagersannalag mötte på söndagen Korsberga i DM. Det blev förlust med 1-0 efter 0-0 i halvlek. Matchen spelades på en vindpinad grusplan vilket gjorde att det blev mer kamp än skönspel. Efter en trevande första halvlek tog fagersanna över spelet under andra halvlek. Istället för ett segermål för Fagersanna lyckades Korsberga utnyttja en av kontringarna de fick under andra halvlek och slå in segermålet. Plus i Fagersanna ges till Mats Hasselqvist samt till Patrik Johansson. /Mattias S.

Laget: Josef Georgii, Joakim Pettersson, Jimmie Eriksson, Jimmy Ingvarsson, Johan Karlsson, Per Eriksson, Mikael Ingvarsson, Magnus Lagerin, Edmond Shala, Torbjörn Ljungqvist, Mats Hasselqvist, Patrik Johansson, Andreas Johansson, Fredrik Gustavsson,

2003.03.29 Falköpings FK- FIF  0-3 (0-0)
Under lördagen spelade Fagersanna mot FFK på gräsplan i Kättilstorp. Fif  vann mycket rättvist med 3-0 efter 0-0 i halvlek. 1-0 tillkom efter ett misstag hos FFK målvakten som var framstressat av fagersanna spelarna, Mattias Sjölander satte bollen enkelt bakom FFK målvakten. 2-0 slog Magnus Lagerin in på straff sedan duktige Andreas Johansson blivit fälld. 3-0 gjordes av Andreas Johansson som på en långboll gick ifrån två FFK försvarare och tåade in bollen enkelt bakom målvakten. Planen inbjöd inte till något skönspel utan det var mest kämpatag som blev utslagsvinnande i matchen, vilket Fagersanna var mycket bättre på. Försvarsspelet fungerade mycket bra hos fif och anfallsspelet blir bara bättre och bättre. Alla i Fagersanna förtjänar godkänt för sina insatser men extra plus ges till Andreas Johansson, Jonas Ottosson, Mikael Andersson samt till Martin Apell. /Mats K.

Mål: Mattias Sjölander, Magnus Lagerin, Andreas "AJ" Johansson

Magnus Lagerin har just gjort mål på straff

Laget:  Nicklas Harnesk, Fredrik Larsson, Fredrik Gustavsson, Martin Apell, Mikael Andersson, Olof Johansson, Mattias Sjölander, Jonas Ottosson, Magnus Lagerin, Martin Bustad, Andreas Johansson, Patrik Johansson, Martin Hansson, Joakim Pettersson

2003.03.19 FIF-Assyriska  1-3
Mål: Edmond Shala

2003.03.15 FIF-Axvalls IF  1-0  (0-0)
Helgens enda match för seniorerna spelades mot Axvalls IF och vanns med 1-0. Målet var en delikatess där samspel mellan Magnus Lagerin och Martin Bustad friställde den först nämnde som enkelt satte bollen bakom Axvalls duktige målvakt. Överlag svarade Fif för en bra inställning under hela matchen. Fif var närmare 2-0 än att Axvall var en reducering. I Fagersanna utmärkte sig Fredrik Gustavsson i den svåra uppgiften som defensiv mittfältare samt Magnus Lagerin och målvakten Christoffer Edman. Bredden i truppen är stor vilket inte minst bekräftas av att laget höll nollan trots att vi under matchen bytte ut hela försvarslinjen. I övrigt så var vi lite svaga i de fasta situationerna mot oss samt att vi behöver få mer kreativitet och fantasi i anfallsspelet. Men detta kommer att bli bättre allteftersom vi kommer in i det nya spelsystemet.

Laget; Christoffer Edman, Mattias Sjölander, Martin Apell, Burim Tabaku, Mikael Ingvarsson, Olof Johansson, Fredrik Gustavsson, Magnus Lagerin, Patrik Johansson, Jonas Ottosson, Torbjörn Ljungqvist, Andreas Johansson, Martin Bustad och Jocke Pettersson

2003.03.08 Moholms SK-FIF  2-8 (0-5)

Fagersanna IF vann första grusmatchen mot Moholms SK med 8-2 (5-0). Första halvlek var Fagersannas spelövertag stort och detta resulterade i 5 mål. I andra halvlek jämnade Moholm ut spelet lite men det var fortfarande Fagersanna som hade mest bollinnehav och målchanser. I Fagersanna gjorde hela laget bra insatser men ett extra plus till nye Olof Johansson, Marko Nurkkala, Andreas Johansson, Martin Bustad och målvakten Nicklas Harnesk.

Målen för Fagersanna gjordes av Andreas Johansson 3, Marko Nurkala 3, Patrik Johansson 1 och Martin Bustad 1.  /Mats K

Laget: Niklas Harnesk, Mattias Sjölander, Martin Apell, Per Eriksson, Martin Hansson, Olof Johansson, Patrik Johansson, Magnus Lagerin, Andreas Johansson, Marko Nurkkala, Martin Bustad, Mikael Ingvarsson, Jimmy Ingvarsson

2003.03.08 Hörnebo SK-FIF   3-1
Andra matchen under lördagen spelades mot Hörnebo. Denna match förlorades med 3-1. Spelövertaget var mycket stort för Fagersanna under hela matchen men det var Hörnebo som lyckades göra målen. Det var först i slutet av matchen som FIF fick hål på det defensivt starka Hörnebo. Fredrik Larsson blev målskytt (ass. Burim). Inställningen var bra från hela laget under matchen. Alla spelade till sig ett godkänt betyg och ett extra plus skall ges till Fredrik Gustavsson, Torbjörn Ljungqvist och Mikael Andersson. Kanske var de missade bananerna i pausen som gjorde att vi inte lyckades vända matchen.  /Mats K

Mål: Fredrik Larsson

Laget:
Christoffer Edman, Fredrik Gustavsson, Mikael Ingvarsson, Jimmie Eriksson, Burim Tabaku, Fredrik Larsson, Jonas Ottosson, Mikael Andersson, Martin Strandell, Thorbjörn Ljungqvist, Edmond Shala, Johan Karlsson, Jimmy  Ingvarsson, Anders Johansson.

2003.02.23 FIF-Fröjereds IF  6-4  (2-3, 1-0, 3-1)
Efter en ganska medioker första tredjedel där Fröjered ledde med 3-1 spelade vi upp oss och kunde till slut vinna med 6-4. Inställningen var kanske lite dålig i början men allt eftersom matchen gick så tog vi över spelet allt mer. Vi använde oss av 23 spelare under matchen vilket bidrog till att vi var mycket piggare än Fröjered den sista tredjedelen. Alla spelare gjorde bra ifrån sig men lite extra plus till alla de nya spelarna för året samt till Christoffer (H) Edman och Niklas Harnesk för deras insatser i målet. Nu är det snart dags för träning och matchning på stor plan vilket kommer att bli väldigt intressant med den spelartrupp som vi idag förfoga över.   /Mats K.
Mål: Jimmie Eriksson, Marko Nurkkala, Torbjörn Ljungqvist, Martin Bustad, Per Eriksson, Micke Ingvarsson

Vinst mot Fröjered 6-4, i Ulvahallen
Fagersanna mönstrade hela 23 spelare i matchen, vilket gjorde att det blev lite problem med positionerna i början. Fröjered tog också en tidig ledning med 3-1 i första perioden. Matchen spelades 3x25 min. Efter att Edman räddat en straff i andra var det bara frågan om hur stor FIF-segern skulle bli. Med lite mer skärpa i avslutningarna, skulle det blivit tvåsiffrigt.
Resultat 6-4 (2-3, 1-0, 3-1)
FIF:s målskyttar. 1-0 Jimmie Eriksson 10 min, 2-3 Marko Nurkkala 25 min. 3-3 Torbjörn Ljungqvist 36 min, 4-3 Martin Bustad 65 min, 5-3 Per Eriksson 67 min, 6-3 Micke Ingvarsson 73 min. (Sorry Marko men läktaren bakom mål gav målet till Micke, men det var tveksamt, håller med om det)