Matchreferat Seriematcher B-lag 2004

B-lags vinst mot Stenstorp 4-2 (1-1)
Mål: Jimmy Ingvarsson 2, Jocke Pettersson och Kristian Jonsson

Emil Björklund driver bollen i ett av FIF:s många fina anfall, denna fina söndagsförmiddag. Nöjda åskådare Hasse Carlén, Patrik Andersson och Jocke Pettersson

Fler bilder från matchen: Dennis Björklund, Fredrik Larsson, Hasse Carlén, Jocke P, Jocke P igen, Käsen, Palm, Patrik A, Patrik o Kikke efter Kikkes mål.

Stenstorps IF-FIF B  3-6 (1-3)
Målgörare: Jocke P 2, Mattias Johansson, Martin Hansson, Noloset, Kicke Jonsson.
Till slut en ganska klar vinst mot ett storvuxet och tufft spelande Stenstorp. Men det var tungt ett tag i andra halvlek, när vi mer eller mindre manglades tillbaka. Men efter 5-3 målet gick luften ur Stenstorp. Vi fick se många snabba läckra anfall, där bollen gick som på ett snöre. Patrik Andersson och Tobbe Johansson får plusbetyg, men alla gjorde en bra match. Emil Ranin måste också ha en eloge för att han stod upp och aldrig tappade humöret efter alla kapningar han fick.
Jocke P fick beröm av domaren för att han gav och tog utan att klaga.

FIF:s målgörare samlade på en bild.

FIF B-Björsäters IF 2-2 (0-1)
Mål: Tobias Johansson och Jocke Pettersson
Laget: Micke K, Johan C, Kicke, Valtorp, Jocke P, Ranin, Emil Bj, Noloset, Hansson, Flemming, Tobbe J, Patrik A, Fredrik L, M Persson.
FIF hade övertaget spelmässigt och spelade stundtals riktigt bra. Men oskärpa (oflyt) i avsluten gjorde att Björsäter fick med sig en poäng hem.
Tobbe jublar efter att ha kvitterat till 1-1, Björsäters målvakt tittar långt efter bollen i nättaket.

Oavgjort för B-laget mot BK Trix 2-2 (0-0)
Ganska rättvist resultat då lagen hade varsin halvlek, men FIF skapade de flesta chanserna. Målgörare: Jocke Pettersson och Magnus Ohlin (frispark)

Laget: Christian Johansson, Mattias Persson, Flemming Bengtsson, Magnus Ohlin, Jocke P, Emil Ranin, Kicke Johnsson, Jocke Andersson, Johan Karlsson,  Fredrik Larsson, Fredrik Gustavsson. Avbytare: Emil Björklund, Jonas Ottosson, Jimmy Ingvarsson.

Jocke P i ett av många genombrottsförsök, en gång lyckade Jocke vinna kampen mot målvakten
Fler bilder: Flemming i kamp, Trix depp efter 0-1, Valtorp och Jocke P efter hörna