2002-11-09  Årets Pristagare i U-lagen
F-10
Fair play: Elin Ingvarsson. För sin goda kamratanda, vilja att lära sig nytt. Genom sin kämpaglöd i alla situationer en nyttig lagspelare.
Framstegspris: Josefin Andersson. Från att ha varit en mycket försiktig och lite rädd för bollen, till att ha blivit en spelare med envishet, säkerhet och kämpaglöd.
Träningspris: Ida Johansson, Jessica Lindblad, Rebecca Larsson och Jessica Gustafsson.

F-12
Fair play: Hela laget, Vi ledare vill ge hela laget fair-playpriset för er positiva inställning under höstsäsongen. Ni har visat att ni verkligen kan uppmuntra, stötta och ge varandra beröm precis som det ska vara i en lagsport.
Framstegspris: Emelie Samuelsson. Efter två års uppehåll från fotboll kom hon till oss på hösten, som en "frisk fläkt". Har deltagit i samtliga träningar utom en och alla seriematcher. Är duktig på att lyssna och lära. Har ett stort intresse för fotboll. Sist men inte minst är alltid en glad och positiv tjej.
Skyttepris: Jonna Johansson 12 mål.
Träningspris: Sabina Lindblad, Ellen Mårdberg, Felicia Westerlund, Johanna Pettersson och Angelice Nicklasson.

F-14
Fair play: Clara Olsson. Clara har vuxit ut till en stor ledare för laget, både på och utanför planen. I takt med framgångarna i Allianslaget och senare Västgötalaget har detta förstärkts ytterligare. Clara är också väldigt lyhörd för det vi tränare säger. Med detta vill vi ledare säga att Clara uppfyller alla tre punkter, som var uppsatta för detta pris.
Framstegspris: Ida Hasselqvist. Från att vare en blyg och bollrädd tjej, har det släppt i år. Har blivit tuffare. Ida sa vid varje träning att den övningen kan inte jag till allting. Det har också vuxit bort, nu kör hon bara på. Ida har också nätat för första gången i år. Vi tränare hoppas att hon satsar vidare nästa säsong och kör ändå hårdare.
Skyttepris: Malin Johansson, 123 mål i serien och 24 inomhus, Totalt 147 mål.
Träningspris: Malin Johansson, Clara Olsson, Sandra Johansson

P-10
Fair play: Linus Augustsson. En kille som alltid ger 100% och har alltid glimten i ögat.
Framstegspris: Peter Wiberg. Har blivit en enormt brytsäker och en mycket bra lagspelare, som har utvecklats mycket under året.
Träningspris: Jesper Waltersson, Robin Waltersson, Kristoffer Moberg och Anton Eklund

P-12
Fair play: Lina Lövgren. Hon är en enastående kompis i detta gäng och är en bra spelare, med ett sjujäkla kämpahumör.
Framstegspris: Simon Moberg. Från att ha varit lite tyst och försynt, ej verkat så intresserad. Har han vuxit till att bli en ledare i detta lag ihop med Oscar.
Skyttepris: Daniel Haglund, 12 mål.
Träningspris: Oscar Daggberg, Simon Lindblad, Simon Moberg, Linus Hasselqvist, Henrik Siberg och Patrik Johansson.

P-14
Fair play: Erik Asplund. Är en kille som aldrig säger något illa på planen eller utanför. År alltid hjälpsam och tjänstvillig.
Framstegspris: Robin Hallberg. Är en riktig slitvarg, har en hög lägstanivå.
Skyttepris: Jimmy Ingvarsson, 14 mål.
Träningspris: Mattias Johansson, Jimmy Ingvarsson, Kai Andersson och Emil Daggberg

P-16
Fair play: Christian Jonsson. En tränares dröm! En riktig lagspelare, med stor vilja och ambition. Har under säsongen spelat på samtliga platser, även målvakt. Ger alltid allt oavsett plats och då handlar det inte om 110% utan snarare 210%. Orden klaga & bekymmer känner han inte till! Har dessutom utvecklats mycket under året och varit B-lagspelare under hösten.
Framstegspris: Emil Björklund. Det som började skönjas på träning i fjol har i år blommat ut fullständigt på match. Det har varit härligt att följa Emil under året, han utrålar självförtroende och löser sin uppgift till 100% oavsett plats i laget.
Skyttepris: Magnus Lagerin och Mikael Ingvarsson, 4 mål.
Träningspris: Christian Jonsson, Martin Hansson och Mikael Ingvarsson