Möbelcupen

Möbelcupen spelas enligt Svenska Fotbollförbundets
Five-a-side Regler med följande undantag

1            Matchtiden är 1x15 minuter.

I slutspelet avgörs oavgjorda matcher med straffsparkar enligt SFF:s spelregler för innefotboll.
Undantag. Semifinaler vid oavgjort ”sudden death” i max 5 minuter, därefter straffsparkar

Finalen spelas 2x10 minuter löpande tid. Vid oavgjort vid full tid tillgrips ”sudden death” i max 15 minuter, därefter straffsparkar.

2            Ett handikappsystem används när lag från olika divisioner möts, (lag i reservlagsserien räknas som div. 6 lag). 2007 års serie gäller. En straff per div. (max 3 st.). Straffarna lägges efter matchen.

OBS! Alla straffar måste läggas!!

I söndagens gruppspel och slutspel används ej några handikappstraffar.

3            Endast spelklara spelare tillåts deltaga.

4            Varje lag skall senast 10 minuter före första matchens början lämna fullständig laguppställning till Sekretariatet. OBS! Fast numrering

5            Om lag infinner sig på plan senare än 5 minuter efter utsatt tid döms W.O. (0-2).

6            Om lag med samma tröjfärg möts, byter det lag som är uppsatt som bortalag. Hemmalag har sitt spelarbås till vänster i hallarna.

7            När bästa div. 4, 5 och 6 lag utses nollställes fredagens och lördagens resultat. Åker lag ut samtidigt i slutspelet, delas priset.

8            Vid lika placering i grupperna gäller följande för att skilja lagen åt: