Fagersanna IF
Ungdomsavslutning
2003

Referat från FIF:s ungdoms prisutdelning 2003.

Pristagare i F-10
Träningspris:
Emma Waltersson 21ggr, Jessica Lindblad 20 ggr, Rebecca Petterzon, Josefin Sorvari 19 ggr
Fair play: Emma Waltersson, En väldigt duktig lagspelare o kompis som alltid gör allt för laget såväl träning och match.
Framstegspris: Maja Burman, Har växt ut till en bra och orädd spelare som alltid kämpar och gör sitt bästa, på träning och match.

Pristagare i P-10
Träningspris: Oskar Johansson 40 ggr, Alexander Waltersson 39 ggr, Pontus Andersson 38 ggr
Fair play: Elias Haglund, För att alltid kämpa och aldrig gnälla på varken motståndare, domare eller medspelare.
Framstegspris: Johan Karlsson, Från en duttande passningspelare till rejäla pass på träning och match samt vuxit ut till en orädd lagspelare som alltid gör sitt bästa.

 

Pristagare i P-12
Träningspris: Kristoffer Moberg 38 ggr. Jesper Waltersson 38 ggr. Anton Eklund 38 ggr. Robin Waltersson 37 ggr. Rasmus Fogelström 35 ggr. Linus Hasselquist 35 ggr.
Fair play: Linus Hasselquist, killen som alltid ly
ssnar och vill lära oerhört ambitiös en mycket god kamrat.
Framstegspris: Bobby Johansson, Har under året utvecklats som fotbollsspelare på ett enastående sätt har klivit fram och blivit en riktig ledargestalt både på och utanför planen.
Skyttepris: Rasmus Fogelström 11 mål
Lagplacering 3:a i Östras seriespel

 

Pristagare i F12 lag 1
Träningspris: Emelie Samuelsson 30 ggr, Ellen Mårdberg 28 ggr, Sabina Lindblad 26 ggr, Felicia Westerlund 26 ggr, Jonna Johansson 26 ggr

Fair play: Caroline Augustsson och Ellen Mårdberg.
Dessa två tjejer har hela tiden ställt upp för laget när det varit snack om vem som skall stå I mål. Därför ger vi priset till dessa två.
Framstegspris:  Angelice Niklasson, Detta pris skulle vi vilja ge till hela laget som vi tycker gjort otroligt stora framsteg i år. Laget har gjort 148 mål och fått en känsla hur fotboll spelas. Samtliga tjejer har nätat i år vilket tyder på en bred och jämn trupp. Angelice får priset för hon knappt vågat sparkat till bollen har blivit en spelare som både dribblar och skjuter med bägge fötterna framför allt även hittat målet samt att hon är en utomordentlig kompis både på och utanför planen.
Skyttepris: Therese Hammarström 29 mål
Lagplacering
i seriespelet 2:a

Pristagare i F-12 lag 2
Träningspris: Ida Johansson 27 ggr, Elin Ingvarsson 27 ggr, Jennie Apell 26 ggr.
Fair play: Jessica Gustavsson och Josefin Andersson, Dessa två tjejer har hela tiden varit positiva och haft glimten I ögat detta sporrar oss ledare som haft otroligt kul ihop med detta lag.
Framstegspris: Ida Johansson och Jennie Apell. Hur tar man ut ett framstegspris i ett lag som utvecklats enormt mycket denna säsong? Laget vann sin vann sin serie med endast 3 förluster. Vi har haft en otrolig hjälp av tjejerna i F-10 som även dom skall framhävas lika mycket.
Kan bara säga att vi som ledare trodde innan säsongen att vinner vi bara några matcher så har vi gjort det bra. Smaka på ordet seriesegrare.
Ida och Jennie får priset för att dom har en otrolig inställning till träning och matcher och kompisar samt att båda tagit ett jättekliv när det gäller sin kapacitet som fotbollsspelare. Båda två har även varit  med och provat på i det äldre tjejlaget.
Skyttepris: Elin Ingvarsson 25 mål.
Lagplacering
1:a i seriespelet

Pristagare i P-14
Träningspris: Mattias Johansson 33 ggr. Sebastian Ferm 32 ggr. Birger Ekstedt 31 ggr
Fair play: Lina Lövgren, efter omröstning i laget så gick priset till Lina en bra kamrat både på och bredvid planen alltid glad och positiv.
Framstegspris: Robin Hallberg, har tagit bra fart och blivit en riktig slitvarg i varje match har klart förbättrat tekniken.
Skyttepris: Birger Ekstedt, Carl Axelsson, Albin Hofmeijer, Lina Lövgren alla 4 mål var

Vi vill oxså tacka killen som vi tycker har ställt upp över förväntan i detta lag och det är Anton Eklund som tagit hand om målvaktssysslan i detta lag honom lånar vi från 92-laget. Kan det bli en ny Tomas Ravelli av honom.

Årets pojklagsspelare 2003.

Kai Andersson: En kille som jobbar i det tysta aldrig klagar och är positiv och arbetsam funkar mycket bra i en backlinje.

Årets flicklagsspelare 2003.
Lina Lövgren: Lina får detta för att hon är en bra kompis på och utanför planensamt att hon helt enkelt är bäst bland många bra tjejer.

Vi får ej glömma bort alla de yngre tjejerna och killarna som också fick priser denna kväll samt att alla fick korv och dricka.

Text/Janne Eriksson

Här får Linus Hasselqvist Fair Play priset i P12 av A-lagets lagkapten Danne Eriksson.