29 feb FIF-IFK Skövde A Tibro Grus 2-5 (2-0)
3 april FIF - Skultorps IF A 11.00 2-3 (0-3)
9 april BK Trix B -FIF B   3-2 (2-1)
12 april FIF - Skara FC A 11.00 0-2 (0-1)
17 april FIF-Assyriska A 10.00 1-2 (0-1)

04.04.17 FIF-Assyriska Föreningen Tibro  1-2 (0-1)
Det blev förlust mot Assyriska i en improviserad träningsmatch, där det blandades friskt bland spelarna. FIF dominerade i stort sett hela matchen och borde ha vunnit, men det ville sig inte i avslutningarna. Chanser skapades dock vilket är positivt. Målskytt: Martin Strandell. Efter matchen samlades FIFarna för att ge sig ut på lite tuffare strapatser "Årets Vildmarkspromenad"

En av FIF:s många chanser som tyvärr inte resulterade.
Olof på väg att gå igenom Assyriskas försvar, lägg märke till Assyrska spelare nr 16, med vattenflaska i handen. Domaren upptäckte fadäsen strax efter och varnade spelaren.

04.04.12 FIF-Skara FC 0-2 (0-1)
Fagersanna förlorade annandagens träningsmatch mot Skara med 0-2, ett rättvist resultat. FIF skapade inte mycket framåt, men gjorde ändå en hyfsat bra match. Skara verkade stabilt och kan nog bli ett topplag i fyran. Detta var sista träningsmatchen innan seriepremiären mot Jula den 24 april. Man ska ju inte imponera på genrepet så detta bådar gott.
FIF:s nya anfallare Stefan Hedfors (Lerdala) i en närkamp med Skaraförsvaret.

04.04.09 BK Trix-FIF A  2-3 (0-3)
FIF:s A-lag vann med 3-2 över Trix efter en stark första halvlek, då 3-0 ledningen var välförtjänt. Tyvärr somnade man in lite i början av andra så Trix fick reducera till 2-3. Men sista 20 min. var det mest FIF igen bl.a 3 ribbträffar. Stefan Hedfors, Marko och Jimmy oroade hela tiden Trixförsvaret.
Målgörare: Marko Nurkkala 2 och Martin Strandell.

Laget: Nicklas Harnesk, Olof Johansson, Martin Bustad, Marko Nurkkala, Daniel Eriksson, Mikael Ingvarsson, Jimmy Ingvarsson, Martin Strandell, Martin Hermansson, Stefan Hedfors, Mats Hasselqvist, Martin Hansson, Johan Karlsson, Jocke Pettersson
Martin Bustad snurrar med trix spelarna med hjälp av Marko
Olof Johansson skjuter en frispark i ribban.

04.04.09 BK Trix-FIF B  3-2 (2-1)
B-laget förlorade med 2-3 efter 1-2 i halvtid. Man gjorde ändå en mycket bra match och chansmässigt och spelmässigt var det klart övertag för FIF. Ett mycket ungt lag stressade sönder Trix spel. Vi fick också se ett "kanske årets mål" av Jocke "Valtorp" som mötte en perfekt hörna från Magnus Ohlin med en volleykanon.
Tyvärr förekom här en klar ledarmiss, när Jonas Ottosson tog ut sig själv som målvakt, när alla som kan det här förstår att det varit bättre om tränarkollegan Mats Karlsson fått stå och Otto spelat ute.
Laget: Jonas Ottosson, Johan Karlsson, Jocke "Valtorp", Kicke Johnsson, Mattias Johansson, Dennis Björklund, Jocke Pettersson, Magnus Ohlin, Martin Hansson, Emil Ranin, Jimmy Ingvarsson, Anders "Nolos", Mattias Persson.
Jimmy Ingvarsson på väg igenom, men lyckades inte helt

04.04.03 FIF-Skultorps IF  2-3 (0-3)
Gräspremiären mot Skultorp slutade med 2-3 förlust efter en svag första halvlek 0-3, i andra såg det bättre ut och det fanns kvitteringschanser. Målgörare för FIF blev Jocke P och Flemming.

FIF trycker på i slutminuterna för kvittering.
Laget: Nicklas Harnesk, Johan Carlsson, Mats Hasselqvist, Daniel Dahlqvist, Jocke Pettersson, Magnus Ohlin, Micke Ingvarsson, Martin Hermansson, Anders "Noloset", Jimmy Ingvarsson, Marko Nurkkala, Flemming Bengtsson, Christian Johnsson. Martin Hansson och Mattias Persson ombytta men spelade ej.

Två av FIF:s bättre spelare Daniel Dahlqvist och Jocke Pettersson

04.02.28 FIF-IFK Skövde  2-5 (2-0)
Trots en bra start blev det till slut 2-5 mot IFK Skövde efter 2-0 ledning i halvtid.
Premiärmålskytt blev Jocke Petterson efter hörna. Martin Strandell ökade på till 2-0 efter en kvart. I slutet av halvleken tog IFK över och dominerade hela andra halvlek. Målmässigt blev det lite stora siffror i lervällingen. FIF får ta med sig den positiva inledningen av matchen, som lovar gott inför fortsättningen. Det tar givetvis lite tid att spela ihop så många nya spelare. Fyra nya deltog i matchen + ett gäng juniorer.
Samtidigt får vi gratulera "Bustad" som blivit pappa till en liten pojke. Minns jag rätt var matchvikten 3,815 kg.

Martin Strandell gjorde 2-0 målet

Otto instruerar i paus, som ni ser var det en svårspelad plan.

Laget: Nicklas Harnesk, Fredrik Larsson, Danne Eriksson, Jocke Pettersson, Patrik Andersson, Jonathan Eklöv, Martin Bustad, Micke Ingvarsson, Martin Hansson, Olof Johansson, Stefan Hedfors, Martin Strandell, Martin Hermansson, Jimmy Ingvarsson och Daniel Dahlqvist.